index.jpg

Szögezzük le mindjárt az elején, hogy ma - június 3-a ide vagy oda - minimum 30 fok van. Ilyenkor normális ember izzad. Én pedig ugye normális ember, egész pontosan asszonyszemély vagyok. Ergo izzadok.
De rendben van az, hogy az izzadtság akkora foltot hagy a pólómon, mint egy kisebb lavór? Az alsóneműmet pedig csak centrifugáznom kellene?
Ebből és egyéb jelekből arra következtetek, hogy közeledik a klimax. Vagy inkább közeledHET. Mert ugye van aki észre sem veszi. Mondják. Ráadásul elvileg 45-50 éves kor közt kellene elkezdődnie, de egy ismerősömnél 32 évesen diagnosztizáltak korai menopauzát.
Jó, mondjuk más feltűnő tüneteket egyelőre nem produkálok, hiszen a hangulatingadozás a védjegyem, semmi sem maradt el, ami esetleg a klimaxra utalhatna, és a plusz kilók - nos, azt hiszem, vannak olyan szerencsések, akik nem feltétlenül időzítik a kilók felkúszását a menopauza időszakára. Kúsznak azok folyamatosan...
Apropó: menopauza. Ha a jelentését boncolgatjuk, a meno hónapot, a pausis szünetet jelent. Ez azonban nem fedi igazán a valódi jelentést. Ugyanis a folyamat, amely a női szervezetben mindenkinél előbb vagy utóbb bekövetkezik, az nem "szünet" hanem a reproduktív ciklus teljes megszűnése - olvasom egy portálon.
Tehát aki átesik ezen a pompás kis korszakon, az nem reprodukál többé, pá-pá babailllat! Jaj. Sokkal kevésbé fájdalmas úgy fogalmaznom: pá-pá istállószagú kamaszfiú-szoba! Erről már könnyedén lemondok.
Pedig tudom, hogy sokan 40 körül vágynak "még egyszer, utoljára" egy babára, de őszinte leszek: én is nagyon szívesen dajkálgatnék néhány óráig újra egy kis hurkás csomagot, de az utána következő 15-20 évről tulajdonképpen könnyű szívvel lemondok...
És hogy egy klimaxhoz közelítő csaj is lehet még szexis a párja szemében, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az uram azt szeretné, ha a 15 éves testhezálló rucimat ölteném fel egy közelgő bulira. Szegény...! Biztosan elhomályosította a látását a férfiklimax. Állítólag a szemre is hat.