anyutest.jpg

Hölgyeim! A mai nap híre, hogy az aputest (dadbod) után feltörőben van az anyutest (mumbod) is. Hát van-e ennél csodásabb hír június elején? Mert ez azt jelenti, hogy még a hétvégén (egész pontosan szombaton) elrohanhatok bikinit venni! Hiszen ma már nyilván minden férfiállat megtudta, hogy lehanyatlott a 90-60-90-es méretnek, és felragyogott a 80-70-100 csillaga. (Újszülöttek kedvéért: az első szám a mell-, a második a derék-, a harmadik a csípőbőség.) 
Mert bizony, bizony, bizony, túl néhány gyereken, és néhány X-en, nem feltétlenül vagyunk kigyúrt fitneszmodellek. Kivéve aki 40 éves, kigyúrt fitneszmodell, de ettől a csekély számú csoporttól most eltekintek. A has már sosem lesz olyan lapos, a cicik feszessége - különösen, ha szoptattunk - már nem vetekszik egy pöttyös labdáéval és a narancs sem csak a gyümölcssalátából ismerős.

Az aputest kapcsán leírták, hogy a természetes (de nem jegesmedve-szerű) férfitest megbízhatóságot, felelősséget, otthonosságot sugall és leveszi a terhet a tökéletesen szálkás férfitest miatt szégyenkező pasikról. Milyen terhet, könyörgöm? Még a mondás is úgy tartja: a férfinak csak egy fokkal kell szebbnek lennie... Shreknél. Bár, tulajdonképpen még Shrek is egész jól kifogott egy királylányt.

De mit szóljunk mi, nők? Abban a percben, amikor megjelenik rajtunk az első szem alatti táska, egy kis hurkácska, esetleg a megnyúlt bőrünket próbáljuk beletuszkolni egy melltartóba, nos, ebben a pillanatban ki is lehet ránk tenni az "AKCIÓS" táblát. Ugyanis bárki bármit mond, a bombatest még mindig nagyobb fordulatszámra pörgeti a pasikat, mint az anyutest. Vagyis csak pörgette. Most ugyanis a hímek is megtudták az igazságot, és ezentúl hanyag megvetéssel fognak hátat fordítani Rubint Rékának és fókuszálnak mondjuk... rám.

Ezért hát most megyek és beszerzem a leggyilkosabb bikinit, amit csak 2 madzag tart össze. És lehet, hogy veszek hozzá egy 2x2 méteres strandkendőt is....