32d254fe82_horoscope-meme-2015.jpg

Drága Asszonytársaim! Különösképpen Drága Szinglik és Pasit-Megtartani-Kívánó-Kapcsolatban-Élők!

Eljött az ideje, hogy megosszam veletek híresen fejlett asztrológiai és társkereső tudásom legjavát. Íme, a legjobb pasifogási- és megtartási tanácsok - az adott hímnemű horoszkópjegye szerint. (Kéretik ugyanolyan véresen komolyan venni, mint korábbi bejegyzéseimet! A valósággal való mindennemű egyezés NEM a véletlen műve..:)

BAK pasi
Mivel óvatos és hajlamos az önsajnálatra, a legjobb, ha először csak messziről küldünk felé sajnálkozó pillantásokat, majd napról napra közelebb merészkedünk. Ezzel párhuzamosan a tekintetünk legyen egyre fátyolosabb, majd - ha már elég óvatlan a jelenlétünkben - egyenesen leheljük az orra alá: "Annyira kimerültnek tűnsz. Akarsz róla beszélni?" Ha már becserkésztük, a legjobb, ha minden reggel látványos elhelyezünk a kamillateája mellé valamilyen szezonális vitamint.

VÍZÖNTŐ pasi
Nehezen kiismerhető és erősen érdeklődik a lélektan, akár egyenesen a spiritualitás iránt, így ideális esetben összefuthatunk vele jósnőnél, asztrológusnál vagy ha már összebútoroztunk, nézhetjük együtt az Ezo Tévé műsorfolyamát. Ha még csak a vadászatnál tartunk, tökéletes ismerkedő duma, ha véletlenül nekiütközünk, elejtjük a holminkat, és döbbenten meredünk rá, mondván: "Istenem, pont ilyen magas, barna, szívdöglesztőről beszélt Morgana..."

HALAK pasi
Elég könnyen befolyásolható, fejlett szépérzékkel rendelkező egyed. Így a legjobb, ha férfidivat üzletekben próbálunk lecsapni és függetlenül attól, hogy épp egy rózsaszín skótkockás pulóverben vagy egy csőnaciban nézegeti magát a tükörben, bátran és nyílt hódolattal bámuljuk. Ha észrevesz, finoman közelebb merészkedhetünk és leplezetlen elismeréssel a hangunkban megkérdezhetjük, hogy vajon egy ekkora trendszetter adna-e tanácsot, ha a hasonlóan izmos öcsénknek szeretnénk inget vásárolni.

KOS pasi
Faltörő kosként halad a céljai felé, türelmetlen, és nem a megértés az erőssége, így célravezető, ha bevehetetlen várnak álcázzuk magunkat. Persze patikamérlegen kell mérlegelni a bevehetetlenség-megadás arányát, hiszen ha túl sokáig játsszuk a jégkirálynőt, könnyen más várat kezd ostromolni. Legjobb talán, ha fagyos pillantással végigmérjük, majd csókra nyílt ajkakkal a karjai közé omlunk. Ha már megszereztük... nos, gondoljuk át még egyszer!

BIKA pasi
Nyugodt, csendes és megfontolt, olyan, aki alaposan megvizsgálja a dolgokat, mielőtt dönt. Mivel a szokások rabja, valószínűleg egy hét után pontosan tudni fogjuk, hogy a munka előtt hol vesz kávét, mikor látogatja meg az anyukáját és mit vásárol a hétvégi menühöz. Ideális esetben éppen egy ilyen bevásárlás alkalmával lehet leszólítani, mintegy mellékesen az orrunk alá dünnyögve: "Mindig utáltam, ha átszervezik a savanyúságok és a befőttek polcát. Miért nem lehetnek egyszerűen ABC sorrendben az áruk?" Ha már a Bika mellett ébredünk, mindössze annyit kell tennünk, hogy keddenként és szombatonként bármi áron legyőzzük a migrénünket.

IKREK pasi
Rendkívül ötletes, extravaganciára hajlamos, a társaság középpontja típus. Nyíltan csodálandó! Ő az, akinél bármilyen eszement trükk beválhat az ismerkedésnél. Hagyjunk el egy jegyet egy hőlégballonos repülésre, amelyen véletlenül mi is részt veszünk, vagy hallótávolságon belül ecseteljük legutóbbi raftingos élményeinket. Ha már behálóztuk, nagy fába vágtuk a fejszénket a megtartásával, hiszen mellette nem lehet elszürkülni. Kezdőknek állandó hajszínváltogatás, haladóknak intim piercing ajánlott - havonta máshol.