real-breasts.jpg

Lányok, asszonyok, fontos hírem van! Épp most olvastam két tuti mellfeszesítő receptet. Az egyik szerint uborkával összeturmixolt tojássárgájával kell kenegetni a ciciket, a másik az olívaolajos bedörzsölésre esküszik. Égi jel, hogy éppen majonézes uborkasalátát akartam csinálni... ha most nem leszek feszes, akkor talán már soha.

Pedig isten a tanúm, én már mindennel próbálkoztam. 14 évesen vietnami balzsammal kenceficéztem a fejlődést megtagadó testrészeimet, de reménnyel teli hetek után rájöttem, hogy csak a légzésem tisztult ki. Mikor végre már nem zoknival kellett kitömni a melltartóm, akkor a formája nem tetszett. Ezen mindenféle segédeszközökkel - főként persze melltartóbetéttel - igyekeztem változtatni, bár valahol a lelkem mélyén mindig úgy éreztem, ezzel a módszerrel zsákbamacskát melengetek a keblemen. Lelki szemeim előtt mindig megjelent a FÉRFI, amint szemtanújává válik a levetkőzésemnek: ledobom a magassarkút - mínusz 10 centi. Lekapom a hasszorítós bugyit - plusz 3 kiló. Kiveszem a kontaktlencsét - plusz 6 dioptria. Kiejtem a melltartóbetétet - mínusz egy pasi.

Szóval, ha lehet, csak a minimális álcázással éltem, egészen a szoptatásig, amikor is életem legjobb formáját futottam ebből a szempontból. Képes bizonyítékom van rá, hogy úgy néztek ki az adott testrészek, mint testépítők egy nagyobb szteroidkúra után. Aztán egyszer csak elapadt a tej, és maradt a zacskó. Csak sajnos nem lehetett levinni a szelektívbe...

Nem mondom, hogy ez áll életem fókuszpontjában, de tény, hogy - sok negyveneshez hasonlóan - elég nehéz szeretnem azt a természetet, amely így elbánik az anyákkal. Egyszer még egy szégyenletes csodaszernek is bedőltem. Meg nem nevezhető összegért beszereztem egy neves cég világújdonságát. Azt ígérte a leírás, hogy ha a rózsaszín flakon tartalmát a mellemre kenem, a zöld flakonnal pedig a popsim és/vagy a hasam masszírozom, az alul lévő fölösleges zsírtartalék felvándorol a cicimre. Esküszöm.

Nos, hetekig masszíroztam. Szerintetek...??? Talán azt volt a baj, hogy a két kenés közt nem mostam elég alaposan kezet és így felcserélődött a hatás....